Stor perdeler mekanik mekanizmalı perde sistemleri arasında en çok tercih edilen üründür. Fiyatının uygun çok işlevsel olmasının yanısıra çok sayıda renk ve desen seçeneğine sahiptir. Stor perdeler mekanik perde oldukları için mekanizmaları taşıma esnasında veya zamanla deforme olabilir. Stor perdenin sadece mekanizması deforme olduğundan stor perdenin tamamını değiştirmek ekonomik değildir. Küçük bir parça değişimi ile Stor perdenizi tekrar kullana bilirsiniz. www.maviperde.com dan alacağınız bu ürün kare tıpa ile 32 mm lik stor perde borusuna uygundur. Stor perde kafa mekanizma yı tek alabileceğiniz gibi takım olaraktan alabilirsiniz. Alacağınız bu üründe zincir yoktur. Bozulan ürününüzdeki zinciri çıkartıp yeni gelen ürününüze kolayca takabilirsiniz. Bu ürün 4,7 cm genişliğindeki üst çıtalara takılabilir.

Boru İç Çapı (Ø): 32 mm borulara ugundur

Zincir mekanizmasını 32'lik borulara takmak için SPY010 kare bir aparat kullanılmaktadır.Bundan sonra 32'lik mekanizmalara takılmaktadır.Üst kasaya montaj aparatı kendi üzerindedir, mavi noktasından dolayı mavi mekanizma olarakta anılmaktadır. Bu ürünede zincir takmak çok kolaydır. Zinciri takıp tam tur çevirince zincir yerine takılmış olur. istediğiniz zamanda zinciri tam bir tur yaptıktan sonrada çıkarabilirsiniz. SPY001 veya SPY061 ürünlerinide inceleyerek takım olarakta satın alabilirsiniz.

Saat Akşam 17:00 kadar satınalınan ürünler aynı gün Kargoya verilir. Ürün içeriğinde zincir yoktur. Elinizde mevcutsa eski zincirinizi kolaylıkla takabilirsiniz.  Daha detaylı bilgi için ürün hakkında videoları izleyebilirsiniz

32 lik Mavi Erkek Mekanizma 32 lik Mavi Erkek Mekanizma
32 lik Mavi Erkek Mekanizma 32 lik Mavi Erkek Mekanizma